2024-06-10 Magnus Wallén

Föreläsning: AI för förlag

Sparka igång hösten med en inspirerande föreläsning om hur AI ritar om kartan för förlagsbranschen. Rusta dig för framtiden och bli ett framtidssäkrat förlag med vår fullmatade föreläsning.

 

Den explosionsartade utvecklingen av generativ AI erbjuder stora möjligheter och kostnadsbesparingar inom allt från produktion till marknadsföring och kundrelationer. Denna föreläsning är specialanpassad för dig som driver ett förlag, är förläggare, redaktör, på marknadssidan eller ansvarar för produktionsflödet. Kom igång med AI-arbetet och börja hösten med att utarbeta en AI-policy för att skapa bästa möjliga förutsättningar.

720gruppen arrangerar en högkvalitativ föreläsning ledd av våra seniorkonsulter Rickard Lundberg och Andreas Wiberg, som har lång erfarenhet av digital omställning i mediebranschen. Föreläsningen erbjuder en strategisk överblick, insikter om hur AI påverkar förlagsbranschen samt konkreta och praktiska tips på verktyg för att komma igång med professionell AI-användning.

Så sa Annika Waldenström, vd på Verbum, om vårt AI-erbjudande:

Föreläsningen gav värdefulla perspektiv på hur andra förlag använder AI, och vi kompletterade också med en workshop som gav oss insikt och förståelse för generativ AI, med en blandning av praktiska övningar och teori som passade alla kunskapsnivåer. Vi fick användbara tips och verktyg för att integrera generativ AI i vårt dagliga arbete. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera föreläsningen och workshopen till andra förlag!

Datum och tid: 28 augusti 2024, 13:00-14:00

Plats: Videoföreläsning via Google Meet

Kostnad:
• Early bird-pris fram till 30 juni: 995:- per person (795:- för nyhetsbrevsprenumeranter)
• Ordinarie pris: 1595:- (1295:- för nyhetsbrevsprenumeranter)

Mängdrabatt vid anmälan av flera personer, kontakta oss för pris!

Anmälan till föreläsningen: Klicka här!

Anmäl dig till 720gruppens nyhetsbrev för att ta del av förmånligare priser: Jag vill ha nyhetsbrevet!

Obs! Begränsade platser, anmäl dig redan idag!