2024-01-22 Björn Lorentzi

En enda workshop kan räcka

Ann-Sofie Granzell, ordförande CirEko
Ann-Sofie Granzell, ordförande CirEko

Ibland kör man fast. Siffrorna bromsar in eller viker nedåt, utvecklingsprojekt skapar dålig eller ingen effekt och listan på saker ni “redan har testat” växer sig lång. Oavsett om det handlar om att bli datadrivna, konvertera fler betalande kunder eller få in säljleads, öka öppningsgraden för nyhetsbrev eller att affärsutveckla sina erbjudanden. Ett workshoptillfälle med 720gruppen kan göra stor skillnad.

Kontakta

Bakgrund

”En workshop kan syresätta diskussionerna”, säger Björn Lorentzi, seniorkonsult och VD på 720gruppen. ”Svaren finns i nio fall av tio redan hos kunden, men med extern hjälp får du in friskt syre, nya insikter och inspiration och får hjälp att prioritera och sortera. Det gör att ni kommer framåt på områden där ni upplever att ni stått stilla.”

Kundens behov och lösningen

Genom workshopen med 720gruppen fick vi syn på flödet mellan våra plattformar och hur vi kan skapa synergieffekter. Det kommer att ha ett stort värde när vi växer som organisation.

Ann-Sofie Granzell, ordförande CirEko – efter en enda workshop med 720gruppen.

Slutsatser

Nyckeln då till en lyckad workshop: Hur får ni störst effekt av ett tillfälle på 120-180 minuter? Svaret finns i frågan du ställer innan vi går in i rummet, den som hjälper dig att formulera vilka som är dina främsta utmaningar och hur kan du möta dem? Resultatet ska vara så tydligt att du omedelbart kan ta konkreta steg framåt.

 

Kontakta